(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Ministrul pentru Relația cu Parlamentului, moineșteanul Viorel Ilie, va face parte și mai departe din Cabinetul Tudose, după ce partidul din care face parte, ALDE, s-a opus remanierii sale. În schimb, postul de ministru al Transporturilor i-a revenit lui Felix Stroe, directorul general al RAJA Constanța, operatorul serviciului de apă și canalizare de la Onești.

Viorel Ilie (foto) a rămas în Guvernul Tudose, din care au fost însă remaniați trei miniștri, toți de la PSD: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc.

”Decizia s-a luat, partenerii noștri de la ALDE au decis să-l țină (n.r. – pe Viorel Ilie) în Guvern. Suntem parteneri, noi am făcut ce am avut de făcut”, a spus Mihai Tudose, pentru presa centrală.

Miniștrii propuși în locul celor remaniați, care au fost votați în ședința CEX de astăzi, sunt senatorul Paul Stănescu – pentru postul de vicepremier și ministru al Dezvoltării, Felix Stroe pentru postul de ministru al Transporturilor și Marius Nica – ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Felix Stroe este directorul RAJA Constanța – operatorul de apă și canalizare din Onești, dar și președintele PSD Constanța.

Comenteaza aici
ddd