(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Femeia care nu mai spera că-și va mai găsi geanta în care se afla atâta bănet este de loc din Târgoviște, muncește în Italia și venise în țară să-și înmormânteze tatăl.

Geanta a fost uitată la o masă dintr-un restaurant din localitatea Dealul Negru, județul Argeș, unde femeia mâncase, și a fost găsită de Vasilica Bușcă, ospătăriță în localul respectiv de 17 ani, informează digi24.ro.

Proprietara genții a sunat la 112, dar nu mai spera că-și va recupera geanta cu banii din care intenționa să cumpere o casă când a fost anunțată de polițiști că cei 16.000 de euro au fost predați de un bun samaritean.

„Gestul a fost apreciat şi este unul demn de urmat de către mulţi cetăţeni. Ne bucurăm de ocazia de a promva o asemenea faptă”, spune Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş, pentru sursa citată.

Femeie care a găsit geanta și soțul acesteia au spus că nu au văzut în viața lor o asemenea sumă, și că au predate geanta și banii “pentru că noi suntem oameni simpli, nu ne bucurăm de un venit venit așa din senin.

Comenteaza aici
ddd