(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

La două luni distanță față de momentul în care UNU PE TROTUȘ a anunțat, în exclusivitate, că fostul șef al Poliției Municipale Onești, Emil Moroșanu, va urma o carieră politică, consiliera oneșteană Mihaela Geaboc-Bădic a confirmat, printr-o postare scurtă pe facebook, această mutare.

“Să-i dorim succes noului președinte ALDE Onești, Emil Moroșanu!, a scris, astăzi, pe facebook, Mihaela Bădic-Geaboc, cea care a deținut această funcție până acum (vezi foto mic).

Comisarul-șef Emil Moroșanu a ținut frâiele Poliției Onești până în primăvara anului trecut, când s-a pensionat.

La vremea respectivă, Moroșanu s-a numărat printre cei nu mai puțin de 19 ofițeri din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Bacău, care s-au pensionat în bloc, unii dintre ei anticipat.

În ceea ce o privește pe Mihaela Bădic-Geaboc, aceasta va rămâne deocamdată în ALDE ca simplu membru, păstrându-și astfel și mandatul de consilier local al municipiului Onești, pe care l-a câștigat la alegerile locale din iunie 2016.

Comenteaza aici
ddd