(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Ana Maria Calița, câștigătoarea ultimei ediții a show-ului “iUmor”, de la Antena 1, este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” și este colaboratoare la “Opera Comică pentru Copii”.

Alături de Ana Maria Calița, care a câștigat premiul de 20.000 de euro de la “iUmor” cu un număr de stand-up senzațional, spectacolul programat la Casa de Cultură Onești pe data de 14 ianuarie 2018, de la ora 19.00, îi mai aduce în fața publicului oneștean amator de stand-up comedy pe Cătălin Bordea și George Tănase.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

În funcție de locurile din sală, biletele sunt de trei categorii: VIP – 45 de lei/bucata, Gold – 35 de lei/bucata și Silver – 25 de lei/bucata.

Comenteaza aici
ddd